p y n ė (7-9)


  • Autorius:
  • Dydis: 43-46cm
  • Medžiagos: sidabras, oda, akmenys: korundas, perliukas, granatas (hesionitas); 11,04g
  • Kaina:Parduota

Juvelyrinių gaminių priežiūra:


Papuošalus geriausia laikyti specialiose juvelyrinių dirbinių dėžutėse.

Nedėvimi papuošalai praranda savo spalvą ir oksiduojasi. Juos reikia atsargiai nuvalyti minkštu medvilniniu audiniu arba specialiomis sidabrui ir auksui skirtomis blizginimo servetėlėmis. Nenaudokite buitinių valiklių (dantų pasta ar soda), subraižysite paviršių. 

Kenksminga laikyti papuošalus vonios kambaryje, nes drėgmė skatina oksidaciją. Nedėvėkite papuošalų atliekant buities darbus, paplūdimyje, pirtyje, baseine, vonioje ar duše.Chloras,  aliejai, kremai, kvepalai, makiažo priemonės ir plaukų lakas gali neigiamai paveikti juvelyrinių dirbinių paviršių.

Išsiimkite auskarus prieš plaukų dažymą, sušukavimą. Einant miegoti. 


Grandinėles ir vėrinius geriausia laikyti tvarkingai atskiruose maišeliuose. Grandinėlių netampykite.

Džiaugiuosi, kad patinka mano kuriama juvelyrika. Ir ilgai jus džiugins. Visada esu pasiruošusi Jums padėti. Kreipkitės.  Galiu patrumpinti ar pailginti vėrinį, atnaujinti ar sutaisyti  sukurtą papuošalą už sutartą atlygį.


BET:

Vadovaujantis LR Teisės aktu “Daiktų grąžinimo ir keitimo taisyklės" kokybiški juvelyriniai dirbiniai iš tauriųjų metalų, perlų, brangakmenių negali būti grąžinti gamintojui ((išskyrus dirbtinę bižuteriją). Pagal Lietuvos Prabavimo Rūmų reikalavimus negaliu priimti atgal kokybiško papuošalo arba pakeisti jį kitu.

Nuoširdžiai,

 Inga Juškienė BARDAU